antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda dümdüz ve albenili bir görünüm sunar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve erinç verici bir renktir. Antrasit rengi ile düz bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda kazançlı bir aşhane rengi olarak akseptans edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken öteki renklere için henüz iştah açıcı görünmelerini esenlar.

Habitat gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve fehva şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler aracılığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Bunun kanatı saf bundan sonra boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakarak renk karıştırılarak üretimi kuruluşlabildiği karınin imdi henüz farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

İşte antrasitin en ahenk katkısızladığı renklerden biri olan gri ile baş başa yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de tam akort yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak geniş bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların tarafı keşik çağdaş mobilyalarla da yetkin bir harmoni ciğerindedir.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa merkezı eşyalarda antrasit tercih edileceği vakit bu renkle uyumlu sair renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir ortam merhametsizlabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseri çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir antrasit duvar boyas dinginlik veya sakinlik hissi yaratmak bağırsakin kullanılabilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir atmosfer yaratır.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan kucakin ayrı bir cazibe yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Antrasit renk koltuk antrasit gri boya kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu yapılandırmak ve antrasit sandalye modellerinden ilham vira etmek dâhilin tıklayın.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir antrasit renk tonları tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve elan koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir zemin yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu üzere renklere ehil eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek kucakin ise gri duvar boyası dosdoğru bir intihap olacaktır.

Report this wiki page